Diyarbakır Son Dakika Yangın / Dursunbey Çakırca'da yangın - Son Dakika / Diyarbakır'da boya deposundaki yangın, toma yardımıyla kontrol altına alındı.

Diyarbakır Son Dakika Yangın / Dursunbey Çakırca'da yangın - Son Dakika / Diyarbakır'da boya deposundaki yangın, toma yardımıyla kontrol altına alındı.. Kayapınar i̇lçesi gaziler semti'ndeki ömeroğlu sitesinde bulunan bir binanın 7'nci katındaki dairede, bugün akşam saatlerinde yangın çıktı. 08.10.2017 18:24 | son güncelleme: Diyarbakır merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, diyarbakır son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. Diyarbakır son dakika yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Diyarbakır valisi mustafa toprak, köyde geçici köy korucusu olarak görev yapan mehmet hanifi yılmaz'a ait evde saat 05.15 sıralarında yangın çıktığını söyledi.

31 ocak 2012 salı 09:48. Diyarbakır bağlar ilçesi bağcılar mahallesinde bulunan bir apartmanın 6'ncı katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Diyarbakır büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığına bağlı ekiplerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. 08.10.2017 18:24 | son güncelleme: Diyarbakır'da boya deposundaki yangın, toma yardımıyla kontrol altına alındı.

Son Dakika Haberi: Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi ...
Son Dakika Haberi: Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Diyarbakır yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. 31 ocak 2012 salı 09:48. Kayapınar i̇lçesi gaziler semti'ndeki ömeroğlu sitesinde bulunan bir binanın 7'nci katındaki dairede, bugün akşam saatlerinde yangın çıktı. Diyarbakır'da boya deposundaki yangın, toma yardımıyla kontrol altına alındı. Di̇yarbakir merkez kayapınar i̇lçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden olurken, kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. 31 ocak 2012 salı 09:48 | son güncelleme: Diyarbakır haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Dünya savaşı'nın yakın zamanlarında hastalık, yangın ve sefalet yüzünden.

30 ocak 2021 cumartesi 03:06son güncelleme:

Diyarbakır büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığına bağlı ekiplerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. 08.10.2017 18:24 | son güncelleme: Diyarbakır haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Sigara nedeniyle çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Osmanlı i̇mparatorluğu'nun son dönemlerinde özellikle i. Di̇yarbakir merkez kayapınar i̇lçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden olurken, kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. Diyarbakır`da bir binada, doğalgaz patlaması nedeniyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Diyarbakır'da hdp önündeki nöbette 3 aile daha evladına kavuştu. Diyarbakır bağlar ilçesi bağcılar mahallesinde bulunan bir apartmanın 6'ncı katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. 30 ocak 2021 cumartesi 03:06son güncelleme: 16:03 bozcaada caz festivali'nin beşinci yıl kutlamaları facebook'ta başlıyor. Dünyanın en büyük guletinin üretildiği muğla tersanesinde son dakika yangın paniği. Diyarbakır yangın haberleri ve diyarbakır yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.

Dünya savaşı'nın yakın zamanlarında hastalık, yangın ve sefalet yüzünden. Diyarbakır yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Di̇yarbakir merkez kayapınar i̇lçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden olurken, kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. Kayapınar i̇lçesi gaziler semti'ndeki ömeroğlu sitesinde bulunan bir binanın 7'nci katındaki dairede, bugün akşam saatlerinde yangın çıktı. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde bir apartmanın 4'ncü katında çıkan yangın çevre sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Diyarbakır'da Kağıt Fabrikasında Yangın: 3 Kişi Hastaneye ...
Diyarbakır'da Kağıt Fabrikasında Yangın: 3 Kişi Hastaneye ... from foto.sondakika.com
Diyarbakır büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığına bağlı ekiplerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Diyarbakır'da yangın çıkan evdeki 5 kişi son anda kurtarıldı. Diyarbakır'daki kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın paniği yaşandı. Diyarbakır bağlar ilçesi bağcılar mahallesinde bulunan bir apartmanın 6'ncı katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde bir apartmanın 4'ncü katında çıkan yangın çevre sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. 08.10.2017 18:24 | son güncelleme: Dünyanın en büyük guletinin üretildiği muğla tersanesinde son dakika yangın paniği. Diyarbakır veni vidi hastanesindeki yangın:

Elazığ'ın karakoçan ilçesine bağlı üçbudak ve yoğun ağaç köyleri arasındaki ormanlık alanda dün bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın hala devam ediyor.

16:03 bozcaada caz festivali'nin beşinci yıl kutlamaları facebook'ta başlıyor. Diyarbakır'da parke taşı fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saat süren çabalarının ardından söndürüldü. .türkiye ve dünya gündemine ilişkin son dakika ve güncel haberleri takip edin. Dünya savaşı'nın yakın zamanlarında hastalık, yangın ve sefalet yüzünden. Diyarbakır'da dicle üniversitesi tıp fakültesi hastanesi radyoloji bölümü'nde yangın çıktı. Diyarbakır merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, diyarbakır son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. Son dakika diyarbakır haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Elazığ'ın karakoçan ilçesine bağlı üçbudak ve yoğun ağaç köyleri arasındaki ormanlık alanda dün bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın hala devam ediyor. Diyarbakır veni vidi hastanesindeki yangın: Diyarbakır valisi mustafa toprak, köyde geçici köy korucusu olarak görev yapan mehmet hanifi yılmaz'a ait evde saat 05.15 sıralarında yangın çıktığını söyledi. 31 ocak 2012 salı 09:48 | son güncelleme: Diyarbakirgazete.com yerel ve bölgeden haberler ile diyarbakır son dakika haberleri okuyabileceğiniz ilkeli ve tarafsız diyarbakır haber ajansı hizmetidir. Diyarbakır'da boya deposundaki yangın, toma yardımıyla kontrol altına alındı.

Diyarbakır orman i̇şletme ve büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle akşama doğru kontrol altına alınan yangın, rüzgarın etkisiyle yön değiştirdi. Di̇yarbakir merkez kayapınar i̇lçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden olurken, kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. Diyarbakır'da hdp önündeki nöbette 3 aile daha evladına kavuştu. Dünyanın en büyük guletinin üretildiği muğla tersanesinde son dakika yangın paniği. Diyarbakır'da yangın çıkan evdeki 5 kişi son anda kurtarıldı.

Silvan'da korkutan yangın - Son Dakika
Silvan'da korkutan yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Diyarbakır büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığına bağlı ekiplerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Diyarbakır valisi mustafa toprak, köyde geçici köy korucusu olarak görev yapan mehmet hanifi yılmaz'a ait evde saat 05.15 sıralarında yangın çıktığını söyledi. Diyarbakır organize sanayi bölgesi birinci etapta bulunan bir kağıt ambalaj fabrikasında yangın çıktı. Yangın uçakları daha çok gelmeli. Diyarbakır yangın haberleri ve diyarbakır yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Diyarbakır yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. .türkiye ve dünya gündemine ilişkin son dakika ve güncel haberleri takip edin. Diyarbakır veni vidi hastanesindeki yangın:

Son dakika diyarbakır haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

31 ocak 2012 salı 09:48. Dünya savaşı'nın yakın zamanlarında hastalık, yangın ve sefalet yüzünden. .türkiye ve dünya gündemine ilişkin son dakika ve güncel haberleri takip edin. Diyarbakır veni vidi hastanesindeki yangın: Diyarbakır bağlar ilçesi bağcılar mahallesinde bulunan bir apartmanın 6'ncı katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Diyarbakirgazete.com yerel ve bölgeden haberler ile diyarbakır son dakika haberleri okuyabileceğiniz ilkeli ve tarafsız diyarbakır haber ajansı hizmetidir. Diyarbakır organize sanayi bölgesi birinci etapta bulunan bir kağıt ambalaj fabrikasında yangın çıktı. Diyarbakır son dakika yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. 30 ocak 2021 cumartesi 03:06son güncelleme: 16:03 bozcaada caz festivali'nin beşinci yıl kutlamaları facebook'ta başlıyor. 16:03 i̇zmir'de tır alev topuna döndü, yangın makilik alana sıçradı. Diyarbakır haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Diyarbakır'da hdp önündeki nöbette 3 aile daha evladına kavuştu.

Diyarbakır'da parke taşı fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saat süren çabalarının ardından söndürüldü son dakika yangın. Diyarbakır yangın haberleri ve diyarbakır yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook